Είμαστε

Η Ελένη Καμπούρη είναι η υπεύθυνη της Οικο-φροντίδας Ηλικιωμένων και είναι Γηριατρική Κοινωνική Λειτουργός.
Εργάστηκε για 27 συνεχή έτη σε οργανισμούς προστασίας αναπήρων και ηλικιωμένων, διετέλεσε προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γηροκομείου Αθηνών και πραγματογνώμονας του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Παράλληλα παρακολούθησε 3ετή επιμόρφωση στις μεθόδους Συμβουλευτικής και μετεκπαιδευτικά μαθήματα Γεροντολογίας και Γηριατρικής με έμφαση στην Άνοια. 

Σχεδίασε την ''Οικο-φροντίδα'' μέσα από τη διαπίστωση των προκλήσεων και των ειδικών προβλημάτων που προκύπτουν από τη φροντίδα των ηλικιωμένων στο σπίτι και συντονίζει τη λειτουργία της, ως ένα πρόγραμμα πλήρους και εξατομικευμένης υποστήριξης, που στοχεύει στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της φροντίδας στο οικείο περιβάλλον. 

Είναι μέλος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΝΠΔΔ), μέλος της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας και πιστοποιημένη Επαγγελματίας της MarteMeo International.   
       
       "Ως Κοινωνική Λειτουργός σε Γηροκομεία και Μονάδες Φροντίδας, είχα την ανεκτίμητη τύχη να δεχτώ αμέτρητες ευχές από δεκάδες ανθρώπους με γκρίζα μαλλιά και βαθιές ρυτίδες, με μάτια διερευνητικά και βλέμμα διαπεραστικό γεμάτο γνώση αλλά και αγωνία. Ευχές και μαθήματα ζωής που με συνοδεύουν πάντα..."  

______________

 Η Ομάδα μας


Εργαζόμαστε ως ομάδα επαγγελματιών υγείας, που αποτελείται από τις ειδικότητες που εξασφαλίζουν την ορθή, ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη παροχή φροντίδας:

Φροντιστές, Επόπτης φροντιστών, Νοσηλευτές, Φυσικοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, καθώς και όλες οι απαραίτητες Iατρικές Eιδικότητες όπως Γενικός Ιατρός, Καρδιολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Δερματολόγος, Χειρουργός κ.ά., είμαστε κοντά σας για να σας ανακουφίσουμε. 


Η φιλοσοφία της ''Οικο-φροντίδας'' στηρίζεται στην αρχή της προσεκτικής επιλογής, της εκπαίδευσης και της υποστήριξης του φροντιστή-γηροκόμου, αλλά και της αποφόρτισης των συγγενών, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό, προς όφελος του ηλικιωμένου. 

Για το σκοπό αυτό, μας ενδιαφέρει κάθε εξυπηρετούμενος ηλικιωμένος ξεχωριστά και το αποδεικνύουμε έμπρακτα, χτίζοντας  προσωπική σχέση εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη μας από την αρχή και για όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.  

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας εμπιστεύονται μέχρι σήμερα.