Είμαστε

Η Ελένη Καμπούρη είναι η υπεύθυνη της Οικο-φροντίδας Ηλικιωμένων και είναι Γηριατρική Κοινωνική Λειτουργός.
Εργάστηκε για 27 συνεχή έτη σε οργανισμούς προστασίας αναπήρων και ηλικιωμένων, διετέλεσε προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γηροκομείου Αθηνών και πραγματογνώμονας του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Παράλληλα παρακολούθησε 3ετή επιμόρφωση στις μεθόδους Συμβουλευτικής και μετεκπαιδευτικά μαθήματα Γεροντολογίας και Γηριατρικής με έμφαση στην Άνοια. 

Σχεδίασε την ''Οικο-φροντίδα'' μέσα από τη διαπίστωση των προκλήσεων και των ειδικών προβλημάτων που προκύπτουν από τη φροντίδα των ηλικιωμένων στο σπίτι και συντονίζει τη λειτουργία της, ως ένα πρόγραμμα πλήρους και εξατομικευμένης υποστήριξης, που στοχεύει στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της φροντίδας στο οικείο περιβάλλον. 

Είναι μέλος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΝΠΔΔ), μέλος της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας και πιστοποιημένη Επαγγελματίας της MarteMeo International.   
       
       "Ως Κοινωνική Λειτουργός, είχα την ανεκτίμητη τύχη να δεχτώ αμέτρητες ευχές από δεκάδες ανθρώπους με γκρίζα μαλλιά και βαθιές ρυτίδες, με μάτια διερευνητικά και βλέμμα διαπεραστικό γεμάτο γνώση αλλά και αγωνία. Ευχές και μαθήματα ζωής που με συνοδεύουν πάντα...

       Mας ενδιαφέρει κάθε εξυπηρετούμενος ηλικιωμένος ξεχωριστά και το αποδεικνύουμε έμπρακτα, χτίζοντας  προσωπική σχέση εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη μας από την αρχή και για όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.
  
      Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας εμπιστεύονται μέχρι σήμερα"